Overslaan en naar de inhoud gaan

Sponsors

Deze blog werd financieel mogelijk gemaakt door onderstaande bedrijven:

loginco
Loginco

In LOGINCO bundelen vijf ondernemers (Leo Swartelé, Marc De Witte, Jos Geerts, Paul De Knibber en Guy Mertens) hun knowhow in de sectoren elektronica, logistiek, nutsvoorziening en facilitymanagement, zulks ten behoeve van de lokale elektronica industrie en tewerkstelling (tegengaan van de verdere uitholling van deze sector).

LOGINCO beoogt daarbij de studie, ontwikkeling en het concreet marktrijp maken van originele (business) ideeën, inzonderheid in het marktsegment van energie beheerssystemen.

Daartoe heeft LOGINCO, een intelligente vermogen schakelaar ontwikkeld (INESS – Interactive Energy Steering and Storage). In nauwe samenwerking met UGENT EELAB LEMCKO werd een DEMO opstelling gebouwd als basis voor de introductie van de volgende generatie Energy Management Systemen.

Pas Engineering
Pas Engineering

Pas Engineering levert technische en administratieve dienstverlening in de bouwsector en kenmerkt zich in een objectieve, deskundige en onpartijdige aanpak waarbij professionaliteit, klantgerichtheid en veiligheid voorop staan.

Zowel vanuit de kant van de bouwheer (leidend ambtenaar in het geval van de publieke sector), als van de zijde van de aannemer (projectmanager) kan u beroep doen de diensten van Pas Engineering. In het geval uw bouwproject niet volledig loopt zoals gewenst, kan u op ons een beroep doen voor expertise, ramen van schadegevallen, bemiddeling tussen partijen en in voorkomend geval (in samenwerking met onze samenwerkende advocaten) juridische/technische ondersteuning.