Overslaan en naar de inhoud gaan

Initiatiefnemers

Het initiatief van deze blog gaat uit van drie personen (in alfabetische volgorde):

pasfoto Jos Geerts

Jos Geerts, jurist en filosoof, de knepen van het vak geleerd als jurist en projectmanager bij Belgische energie- en milieu ondernemingen (Electrabel, Watco, Sita), met een bijzondere interesse in publiek private samenwerking; nadien werkzaam of geassocieerd in maritiem-, logistiek- en milieu gerelateerde bedrijven.  Actueel actief in de realisatie van grijs/groen energietransitieprojecten.

pasfoto Paul De knibber

Ing. Paul De Knibber, man met een passie voor technologie, voordien werkzaam als ingenieur bij Pioneer Technology Belgium, nadien nog werkzaam als management consultant. Actueel op rust, actief bezorgd over klimaat, tewerkstelling en hoe de imperatieve energie wende wordt aangepakt.

pasfoto Egon Pas

ir. Egon Pas, voormalig werkzaam als burgerlijk ingenieur en projectmanager bij het baggerbedrijf Dredging International en milieuonderneming Watco, nadien eigenaar en manager van het ICT bedrijf Beanpole. Actueel actief als zelfstandig consultant in de bouwsector met een grote interesse voor de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de VN, in het bijzonder SDG11 (Duurzame Steden en Gemeenschappen) en commons.